Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere

0
234
Premierul desemnat, Ludovic Orban, participa la audierea lui Marian Ionut Stoe, propunerea Partidului National Liberal (PNL) pentru preluarea portofoliului Ministerului Tineretului si Sportului, in comisia de specialitate a Parlamentului, miercuri, 30 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Prim-ministru Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere, pe site-ul Guvernului, la o lună de la preluarea mandatului. Potrivit documentului, el a avut în anul 2018 un venit mediu lunar de 3.083 de lei.

Potrivit declarației de avere, publicată ieri pe site-ul Guvernului, premierul locuiește în județul Ilfov, acolo unde deține împreuna cu soția, Mihaela Orban, o casă de vacanță cu suprafața de 200 de metri pătrați.

Ludovic Orban deține 50% din această locuință dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține peste 11.800 de euro, la două bănci: Raiffeisen și BCR.

Familia Orban nu are, potrivit documentului, împrumuturi luate de la bănci.

În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban a încasat în anul fiscal 2018 bani pentru consultanță tehnică de la două firme: 28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL și 9.000 de lei de la casa de avocatură Doru Trăilă și Asociații.

Potrivit sursei citate, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

(Jurnal)