bnRecent, într-o postare pe pagina sa personală de facebook, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu îi informa pe giurgiuveni că lucrările la Piața de gross pentru pește se află în fază terminală de execuție, astfel încât la sfărșitul lunii august să poată fi făcute ultimele plăţi din cadrul proiectului şi să poată fi înaintată cererea finală de rambursare.

        În prezent, relata primarul Barbu, se lucrează la ultimele finisaje interioare şi se fac probe la instalaţiile frigorifice; s-au asfaltat integral aleile din jurul pieţei, s-au montat stâlpii de iluminat şi s-au făcut probe. În perioada imediat următoare vor fi livrate dotările aferente halei de peşte constând în vitrine frigorifice, euronavete de plastic, lize manuale pentru manipularea mărfurilor şi mobilier pentru birouri. De asemenea, s-a finalizat procedura de atribuire a contractului pentru softul de aplicaţie de gestiune a pieţei de peşte şi pentru echipamentele hardware aferente.

       Vă reamintim că proiectul cu finanţare nerambursabilă “Înfiinţarea unei pieţe de gross pentru peşte în municipiul Giurgiu” se desfășoară prin Programul Operaţional de Pescuit 2007-2013 și are o valoare totală de 6.956.238 lei.

 

(Teodora NICOLAU)