La nivel local, se pare că se reaprinde scânteia de scandal dintre social-democraţi şi liberali. În cadrul ultimei întâlniri a primarului Lucian Iliescu cu presa locală, acesta şi-a exprimat dezacordul faţă de iniţiativa social-democraţilor de a „invita la sediul partidului lor o parte a primarilor liberali, pentru a le mulţumi pentru sprijinul acordat în alegeri.

Nu e normal să procedeze aşa, pe la spatele nostru. Când au avut nevoie de sprijinul nostru, în turul doi, ne-am întâlnit la nivel de conduceri judeţene, am bătut palma, nu a fost o întâlnire a conducerii PSD cu primarii PNL. La întâlnirea de acum câteva zile au participat şase primari ai PNL; dar acum stau şi mă gândesc dacă cumva aceştia chiar sunt primari liberali.

Nici nu ar trebui să mă mai enervez, pentru că, dacă stau să mă gândesc bine, cei şase au revenit la matcă, la partidul de la care au sărit în barca noastră”, mai preciza Lucian Iliescu. La insistenţele presei, edilul a nominalizat trei dintre „trădători”: primarii din comunele Stoeneşti, Răsuceni şi Gostinu.

Oana CĂLIN