Celebritatea lui Lucian Iliescu nu are margini. Zilele trecute un ziar on -line din Constanța, Atitudinea, făcea o remarcă la adresa senatorului giurgiuvean, pe care presa din Giurgiu îl numise până nu de mult ”Nemuritorul” sau primarul ”taxă”. Iată ce scriu colegii noștri constănțeni sub titlul : ”Adjunct de băgător de seamă – Lucian Iliescu” despre senatorul giurgiuvean.

Un golan din Giurgiu, ales de cei săraci cu duhul senator PNL, după ce înainte i-a prostit şi din calitate de primar, s-a trezit să-şi bată de joc de jurnalişti, spunându-le că-s căzuţi din plopi, în timp ce ei, senatorii, sunt meseriaşi. Derbedeul bătrân Lucian Iliescu, pe numele lui de infractor politic, ne arată, pentru a câta oară, că românii chiar sunt un neam blestemat, de au parte numai de borfaşi de genul acesta la conducere…

Se pare că fostul primar al municipiului nu încetează de a-și face ”prieteni” de data aceasta printre jurnaliștii din presa publicațiilor din România căci cea locală pare să-l fi uitat, trecându-l la…subiecte banale! (JGR)