La mai bine de o lună după îndepărtarea lui Marin Barbu de pe banca tehnică a Dunării, giurgiuvenii nu au încă “principal” din punct de vedere oficial. Emil Ursu nu se grăbeşte să îşi pună semnătura pe contractul. La fel de adevărat este şi faptul că deocamdată conducerea administrativă a Dunării nu a elaborat un astfel de act.

În situaţia fostului “secund” al Astrei se află şi jucătorii aduşi în această iarnă în probe: Nedelcu, Guda, Hoprich, Tigoianu, Păduraru, Trăistaru, De Grood şi Mendizov.

Conform declaraţiilor vicepreşedintelui CS Dunărea Giurgiu, Adonis Puiu, în data de 13 februarie formaţia din Liga a II-a (Seria I) va şti cu exactitate pe ce jucători se va baza în retur, lotul urmând a fi definitivat.

“În data de 13 februarie aveam programat un joc de verificare cu Steaua II Bucureşti. Datorită precipitaţiilor din ultima perioadă, am fost anunţaţi că amicalul a picat datorită faptului că terenul pe care trebuia să se dispute partida este impracticabil.

Chiar şi aşa, pe 13 februarie se va definitiva lotul deoarece a ai rămas puţin timp până la reluarea campionatului”a declarat Adonis Puiu.

Bogdan VLADU