Locuitorii comunei Ogrezeni ar putea avea acces la servicii medicale de calitate, chiar la ei acasă!

0
655

Vineri 12 mai 2023 a avut loc la Sala de Ședință a Consiliului Local din Comuna Ogrezeni, județul Giurgiu al doilea eveniment de promovare a prevenției medicale și accesul populației din județul Giurgiu din mediul rural la servicii medicale de calitate organizat de Ambulanță Privată Giurgiu în parteneriat cu Consiliul Local Ogrezeni și Primăria Comunei Ogrezeni ce a fost transmis live pe Facebook.

Au fost prezentate pachete de servicii medicale speciale pentru membrii comunității printre care enumerăm: Pachet Ecografie Abdominală, Pachet Diabet și Boli de Nutriție, Pachet Cardiologie, Pachet Ginecologie, Pachet Tiroida. Aceste pachete fiind gratuite pentru persoanele asigurate si contra cost pentru persoanele neasigurate.

Aceste evenimente organizate de Consiliul Local Ogrezeni vin în sprijinul cetățenilor prin următoarele:

Prevenirea bolilor și promovarea sănătății: Prin promovarea prevenției medicale, se poate educa comunitatea cu privire la stilurile de viață sănătoase, igiena personală, vaccinări și alte măsuri preventive. Astfel, se pot reduce îmbolnăvirile și se poate îmbunătăți starea generală de sănătate a populației.

Reducerea costurilor: Promovarea prevenției medicale poate duce la scăderea numărului de cazuri de îmbolnăviri care necesită tratamente costisitoare și spitalizări. Prin prevenirea bolilor și depistarea timpurie a afecțiunilor, se pot reduce cheltuielile cu asistența medicală și se poate obține o economie semnificativă pe termen lung.

Creșterea calității vieții: Prin accesul la servicii medicale de calitate și prin promovarea prevenției medicale, comunitatea poate beneficia de o îmbunătățire a calității vieții. Oamenii se pot bucura de sănătate mai bună, pot fi mai productivi și pot avea o viață mai activă și mai plină.

Disponibilitatea serviciilor medicale: Colaborarea dintre Consiliul Local Ogrezeni și Ambulanță Privată Giurgiu  poate contribui la creșterea disponibilității serviciilor medicale în comunitate. Prin dezvoltarea unor parteneriate între autoritățile locale și furnizorii privați, se pot deschide centre medicale sau se pot asigura resurse suplimentare pentru a oferi servicii de sănătate mai accesibile și mai convenabile.

Reducerea timpului de așteptare și oferirea unor servicii personalizate: Colaborarea dintre Consiliul Local Ogrezeni și Ambulanță Privată Giurgiu poate ajuta la reducerea timpului de așteptare pentru consultații, investigații și intervenții chirurgicale. Prin implicarea sectorului privat, se poate crește capacitatea de a oferi servicii medicale adaptate nevoilor individuale ale pacienților și se poate reduce presiunea asupra medicului de familie din comuna.

Inovare și tehnologie avansată: Ambulanță Privată Giurgiu poate aduce inovație și tehnologii medicale avansate, care pot beneficia întreaga comunitate. Colaborarea cu Consiliul Local Ogrezeni poate facilita introducerea acestor tehnologii în comuna Ogrezeni, oferind oportunități de tratament și diagnostic mai precise și mai eficiente.

În cadrul evenimentului Adina Andreea Popa, manager de proiect a prezentat obiectivele proiectului ”Creșterea gradului de acces al populației la servicii medicale specializate la domiciliu prin înființarea serviciului de ambulanță privată în Județul Giurgiu”, finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 proiect ce își propune creșterea accesului populației din județul Giurgiu la servicii medicale specializate și de a oferi totodată servicii profesioniste contribuind astfel la creșterea calității vieții persoanelor din mediul rural și urban.

Au fost pregătite pentru toți locuitorii comunei materiale informative tipărite ce vor fi distribuite de Ambulanță Privată Giurgiu in perioada următoare.

Astfel, locuitorii comunei Ogrezeni pot avea acces la servicii de consult la domiciliu, chiar la ei acasă, prin proiectul implementat de Ambulanța Privată Giurgiu si se pot înscrie, completând formularul de înscriere pentru servicii medicale, atât in format fizic la primăriei cat si online pe www.ambulantagiurgiu.ro cat si pe site-ul comunei Ogrezeni începând cu data de 22 mai 2023.

Punem comunitatea pe primul loc prin servicii medicale complete! (Vizitează www.ambulantagiurgiu.ro)

(Jurnal)