bosch3Inaugurarea locului de joaca pentru copii din cadrul  Complexului de Servicii Sociale  apartinand Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu  a avut loc  in data de  29 mai  2015.

Amenajarea acestui loc de joaca a fost posibila cu sprijinul Grupului Bosch in Romania, care a donat echipamentele sportive: doua  porti de fotbal, o masa de tenis, doua  cosuri de baschet, o trambulina, un fileu de volei, o masa de fuss- ball, un panou dart, precum si mingi de fotbal si baschet, rachete de volei, palete de ping pong, rachete de badminton si alte accesorii. Pentru copiii cei mai mici, locul de joaca a fost dotat cu o casuta, un tobogan si un balansoar.

“Acesta donatie se inscrie in programul de actiuni de responsabilitate sociala, program pe care l-am inceput anul trecut; alte actiuni similare au  avut loc in centre  din Bucuresti si Ploiesti si sunt convinsa  ca nu se vor  opri aici”, a declarat Miruna Palaghian, reprezentant de comunicare al Grupului Bosch in Romania.

La inaugurarea locului de joaca au fost prezenti 25 de copii beneficiari de masura de protectie speciala la Centrul de Primire in Regim de Urgenta si la Casa de tip familial Soarele.  “Copiii s-au bucurat foarte mult, a fost o zi deosebita pentru ei; pe langa amenajarea acestui loc de joaca, astazi au primit din partea sponsorilor pizza, bauturi racoritoare si dulciuri. Multumim Grupului Bosch in Romania care, prin acesta generoasa sponsorizare, a dovedit responsabilitate, altruism, implicare  in sprijinirea persoanelor aflate in situatii de vulnerabilitate sau risc social”, a declarat Denisa Cristescu, consilier in cadrul Directiei Generale de Asistenta  Sociala si Protectia Copilului Giurgiu.

 

Denisa Cristescu

Consilier Comp. Relaţii cu mass-media

DGASPC Giurgiu

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.