Liviu Dragnea : ”Codrin Ştefănescu, vorbeşte cam mult şi cam rău…!”

0
459

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri înaintea şedinţei Comitetului Executiv că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, „vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o ocupă în partid”.

Asta după ce Codrin Ştefănescu a vorbit despre scandalul PSD-DNA şi a precizat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar trebui să ceară revocarea din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. „Domnul Tudorel care a zis că nu mai e nevoie de Inspecţia Judiciară că vine el să facă dreptate- noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”, a declarat Codrin Ştefănescu marţi, la Antena 3.

„Fac un apel la dl. Tudorel Toader, în mod foarte clar: Tudorele, fă ceva că nu se mai poate! Deci lucrurile au ajuns la paroxism, adică nu există pe planetă un loc în care se produc astfel de lucruri ciudate şi nefireşti. Aseară m-am uitat şi eu ca şi poate milioane de români la aceste dezvăluiri şi am fost nu că şocat, e demonstraţia clară că lucrurile sunt stricate total aici, la noi şi că trebuie făcut ceva acuma, suntem la ultima secundă, suntem la 12 fără o secundă”, a mai spus, luni, Codrin Ştefănescu. 

(Jurnal)