vladu-copy

Vezi dacă și  strada ta este  în ”lucru…”

În cadrul unei recente întrevederi dintre jurnaliștii publicației noastre și viceprimarul municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu, acesta ne-a precizat, printre altele, lista străzilor care în prezent se află în curs de modernizare, precum și cele pentru care urmează să fie demarate lucrările anul acesta: În momentul de față, avem în lucru străzile adiacente Bulevardului Vlad Țepeș (Aurel Vlaicu, Horea, Cloșca și Crișan), Bulevardului 1907 (Digului, I.L. Caragiale, Barbu Ștefănescu Delavrancea), Strada Bezei și Lineștei, dar și Bulevardul Nicolae Titulescu (partea dintre strada Gării și strada 23 August). De asemenea, a mai spus vicele Vladu, vom continua lucrările și pe Șoseaua Alexandriei, lucrări care vor include parcări pentru autoturisme, piste de biciclete, trotuare și spații verzi.

        În privința străzilor care vor fi modernizate începând cu 2016 și pentru care în prezent se lucrează la documentația tehnico-economică, ni s-a menționat zona dintre strada Cărămidarii Vechi și strada Negru-Vodă, strada Industrială Nord și strada Gloriei.

        La finalul discuției, vicele Vladu a dorit să își exprime speranța că în următorii ani se vor finalize: Dacă lucrurile vor decurge așa cum ne dorim, estimez că peste 4 ani, 90-95% din municipiul Giurgiu va fi asfaltat și toate utilitățile vor fi aduse la domiciliul locuitorilor.

(Teodora NICOLAU)