Lista străzilor care vor beneficia de reţea de alimentare cu apă şi canalizare menajeră

0
174

reteleCu prilejul conferinţei de presă din data de 16 martie, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a prezentat, printre altele, lista lucrărilor de investiţii derulate de municipalitate, împreună cu operatorul regional Apa Service.

Este vorba despre lucrările rămase de executat pe anul 2016, a precizat edilul, privind modernizarea reţelelor de canalizare menajeră pe străzile: Intr. Dumbrăveni, Fdt. Vlasiei, Str. Victoriei (str. 1 Mai – Gh. Doja) şi Str. Salciei (de la nr. 17 – V. Alecsandri). De asemenea, a continuat Barbu, se va extinde reţeaua de alimentare cu apă pe străzile Cărămidarii Noi şi Intr. Dâmboviţei.

Referitor la lucrările în curs de avizare în anul 2016, precizez că extinderea reţelei de alimentare cu apă se va efectua pe Str. Negru Vodă (ulicioara) şi pe Intr. Videle (ulicioara), iar extinderea reţelelor de canalizare menajeră se va realiza pe Uliţa Digului, Str. Digului (ulicioarele 1 şi 2), Str. Camei, Intr. Oltului, Intr. Videle şi Aleea Plantelor. Nu în ultimul rând, a conchis edilul, pe Str. Camei şi Berzei va fi reabilitată reţeaua de alimentare cu apă.

T. NICOLAU