Liliana Ciobanu: „Mă voi bate până la capăt pentru a câştiga Primăria Giurgiu, pentru giurgiuveni! ”  

1
187

lili-c                                                       (COMUNICAT DE  PRESĂ)

                                                              Dragi giurgiuveni,

                  Constat cu satisfacţie, la jumătatea campaniei electorale pentru alegerile locale, că principalii mei contracandidaţi la funcţia de primar al municipiului Giurgiu au obosit! Cel puţin aşa se înţelege din anumite manifestări şi reacţii lansate în spaţiul public cu intenţia clară de a mă denigra! Este vorba despre zvonuri şi scenarii menite să abată atenţia giurgiuvenilor de la campania pozitivă, corectă şi civilizată făcută de mine împreună cu echipa candidaţilor PSRO.

       În anunţ pe giurgiuvenii mei că nici nu voi abandona candidatura, nici nu voi da voturile altcuiva, nici nu voi face nicio înţelegere cu nimeni, nici cu persoane, nici cu partide! Orchestrarea acestui tip de „regii” neadevărate, de tip râsu-plânsu, împotriva mea, sunt nu numai comice, dar şi tragice, în acelaşi timp! De fapt, contracandidaţii mei au recurs la declanşarea atacurilor mincinoase la adresa mea în urma rezultatelor primite la sondajele de opinie comandate, care mă plasează cu şanse foarte bune de a deveni noul primar al Giurgiului!

       În consecinţă, le reamintesc giurgiuvenilor că voi fi alăuri de ei până la finalul acestei campanii electorale, aşa cum am fost lângă ei în cei trei ani şi jumătate de mandat în Parlament! Nu ştiu câţi dintre parlamentarii de Giurgiu s-au zbătut atât de mult pentru oameni, dar este cert că locuitorii din municipiu şi judeţ ştiu ceea ce am făcut pentru ei!

       Le spun giurgiuvenilor să mă urmeze în demersul meu de a instaura în Primărie ordinea, consensul, bunul simţ şi colaborarea cu cetăţenii! Panica celorlalţi candidaţi a ajuns la cote înalte, ceea ce demonstrează că îmi fac bine treaba, iar candidatura mea provoacă fiori!

       În consecinţă, oameni buni, nu aplecaţi urechea la zvonurile ilare şi jenante ale celor care spun vrute şi nevrute despre mine şi candidatura mea la Primărie! Am intrat în această finală cu gândul la voi şi la problemele voastre, şi mă voi bate până la capăt pentru a câştiga!

       Sunt şi voi rămâne un om puternic! Nu voi abdica de la crezul meu de a face lucruri bune pentru Giurgiu şi pentru giurgiuveni, pentru că oamenii merită o viaţă mai bună şi respect din partea administraţiei locale.

       Vă invit să îmi fiţi alături şi să credeţi că împreună putem învinge!

 Dumnezeu să ne ajute!

 (Deputat Liliana Ciobanu, – Candidat PSRO la Primăria Giurgiu)

1 COMENTARIU