Meciurile din Liga 4 se subţiază, ca număr, odată cu apropierea de finalul turului, şi nu neapărat pentru că s-au mai retras echipe, ci pentru că s-au înmulţit contestaţiile pentru substituire, drept de joc sau teren neregulamentar.

Astfel, chiar liderul autoritar al clasamentului, Rapid Clejani a ajuns să se impună la masa verde.

În partida pe care trebuia să o dispute cu Viitorul Vedea, la Slobozia (locul unde îşi dispută partidele de pe teren propriu Vedea), oaspeţii de la Rapid au contestat neregularitatea gardului împrejmuitor terenului, acesta fiind înalt de 1,30 m, iar regulamentul obligă la 1,50 m.

Partida nu s-a disputat ca urmare a contestaţiei depuse de echipa oaspete, iar Comisia de Disciplină a fost obligată să omologheze partida cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Rapid Clejani.

O altă partidă s-a decis la masa verde, deşi pe teren a fost scorul egal 1-1: Constructorul Malu Spart – Dragonii Ogrezeni. Echipa oaspete a folosit un jucător de la echipa Zmeii Ogrezeni, şi a fost contestată, jocul fiind omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei gazdă.

A.S. Singureni, una dintre echipele aflate în fruntea clasamentului a reuşit un meci egal, scor 3-3, în ultimul minut de prelungiri, în partida de la Zorile cu echipa locală Silver Inter.

Un meci care ar fi trebuit să fie derby, s-a încheiat cu scor de tenis: FC Bolintin Malu Spart- Victoria Adunaţii Copăceni 6-0!

C.S. Nova Force şi-a continuat ritualul golurilor şi a surclasat în deplasare (scor 6-1) pe Unirea Vânători.

Miercuri, 27 octombrie, s-a disputat etapa intermediară de Liga a-VI-a, a 19 la număr, şi care a înregistrat câteva rezultate inedite. Scorul etapei şi probabil al campionatului l-a reuşit liderul Rapid Clejani care a zdrobit Lanterna Roşie, Unirea Vânători, scor 16-1.

La partida A.S. Singureni – Victoria Adunaţii Copăceni, deşi după 90 minute scorul a fost 0-0, în prelungirile dictate de arbitru s-a schimbat tot cursul partidei când arbitrul Mihai Tănăsoiu a acordat, în mod justificat, o lovitură de la 11 metri pentru gazde.

Neputând suporta umilinţa de a fi învinşi în prelungiri după ce rataseră ocazii imense de a marca tot meciul, jucătorii din Copăceni au părăsit terenul de joc în semn de protest la decizia arbitrului.

Ce riscă echipa din Copăceni conform regulamentului?

Pierderea jocului cu 3-0 şi depunctarea.

Meciul etapei s-a disputat între echipele Nova Force şi F.C. Bolintin Malu Spart, partidă arbitrată de o brigadă „străină” din Teleorman pentru a nu exista suspiciuni la adresa arbitrajului. Scorul final de 2-2 a reflectat fidel modul cum s-au desfăşurat ostilităţile în teren, dar examenul final pe care oaspeţii din Bolintin îl vor avea de dat este sâmbătă, 30 octombrie în partida cu liderul Rapid Clejani.

Partidele Voinţa Slobozia-Zmeii Ogrezeni şi Silver Zorile cu A.S.Prundu s-au încheiat cu acelaşi scor: 3-2 în favoarea gazdelor, dar pe teren lucrurile au stat cu totul altfel, echipele învinse având iniţiativă.

Dar iată rezultatele:

lAS Singureni – Victoria Ad. Copăceni 3-0

lNova Force Giurgiu – FC. Bol. Malu Spart 2-2

lRapid Clejani – Unirea Vânători 16-1

lDragonii Ogrezeni – Viitorul Vedea 3-0

lCrevedia Mare – Construct Malu Spart 6-2

lVoinţa Slobozia – Zmeii Ogrezeni 3-2

lDunărea Oinacu – Avântul Floreşti 0-6

lSilver Izvoarele – As Prundu 3-2

Ion ION

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.