Liderul PSD Giurgiu continuă să creadă în povestea cu ”lampa fermecată” a Instituției Prefectului, solicitând acesteia demiterea președintelui Vasile Mustățea!

0
174

badalau-mustatea-Image

Fără a mai folosi formula introductivă  a poveștilor , de genul:  ”A fost odată ca niciodată…” unul din site-urile  aparținând PSD Giurgiu, îl  face de basm  pe liderul acestei formațiuni , Nicolae Bădălău, prezentându-l într-o plină criză de corectitudine și moralitate . Conform sursei on line președintele social democraților giurgiuveni  reclamă faptul că prefectul județului,  Zorinel Niculcea , ezită în mod inexplicabil să îl schimbe pe Vasile Mustățea din funcție.

Sunt voci care susțin că această dorință expresă a liderului social democrat ar explica  teama acestuia  de  o oarece autoritate a președintelui Mustățea asupra primarilor din teritoriu , dar și o doză exacerbată de vanitate din partea lui Nicolae Bădălău  ce dorește cu siguranță  a  demonstra tuturor autoritatea de care  încă se bucură,  la cel mai înalt nivel. 

Pentru a pune în încurcătură Instituția Prefectului , senatorul  folosește  ca pretext argumentul că președintele Consiliului județean Giurgiu ar fi trecut la ALDE, adică într-un alt partid decât cel pe listele căruia a candidat inițial, drept pentru care ar trebui demis din funcție. Cu siguranță folosindu-se de prerogativele Campaniei electorale, când politicienii  apelează la  tot felul de subterfugii pentru a aburi electoratul, liderul social democrat omite să precizeze tocmai prevederile legale conform cărora:   solicitarea de suspendare din funcție a unui ales poate fi făcută numai de către partidul care l-a susținut în a ocupa acea funcție.

Din păcate pentru dl. senator, fotoliul de prefect nu mai este ocupat de fostul său ”yesman”, Nina Lavinia Crișu,  în rol de duh al lămpii fermecate, pe care era suficient să o frece puțin ( pe lampă nu pe Nina!) ca să-i împlinească pe loc toate dorințele domniei sale. Ne îndoim că PNL-ul s-ar putea lăsa umilit  făcând acest joc dușmanului de moarte, dovedind în acest fel întregului electorat că nu este altceva decât un vehicul la dispoziția PSD-ului pe care acesta îl folosește doar atunci când rămâne în pană de cabale și mai ales în pană de autoritate.

(City Zen)