Vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc spune că are încredere în Alianţa de Centru Dreapta PNL-PC şi susţine că o alianţă cu PSD este ”binevenită”, dacă se acceptă principiul parităţii în ocuparea funcţiilor.

”Această atitudine, acceptarea acestei parităţi, dezvăluie o realitate îmbucurătoare, lăsăm la o parte ambiţiile, lăsăm la o parte orgoliile”, a declarat vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc. El spune că nu este interesat dacă sunt voci izolate sau nu în defavoarea principiului parităţii în PSD şi arată că important este faptul că majoritatea celor din PSD agreează ideea că trebuie date la o parte orgoliile şi vanităţile şi trebuie mers pe ideea de paritate.

Dragoş Ujeniuc crede că paritatea înseamnă împărţirea responsabilităţilor în mod egal între PNL-PC şi PSD. ”Un număr de 20 de judeţe vor fi conduse de PNL – PC şi 20 de judeţe vor fi conduse de PSD, acolo unde sunt mai puternici fiecare din ei, în mod egal şi important este că acest mod de gândire este rezultatul unei voinţe neabătute de a face treabă în România, de a rezolva problema răsturnării acestui regim odios”, a încheiat Dragoş Ujeniuc.

AGERPRES