siglaacd

La ultima conferință a PLR Giurgiu, desfășurată joi, 9 aprilie, președintele Organizației Municipale a partidului, Ovidiu Andrei, fost însoțit de către președinta Organizației Județene de Femei, Violeta Chiran, liderul Organizaței de Tineret, Teodor Mușat și de către purtătorul de cuvânt al PLR Giurgiu, Ionel Muscalu,   a dorit să le ureze tuturor giurgiuvenilor sărbători fericite,în pragul sărbătorilor pascale.    

Pe lângă aceste urări, Ovidiu Andrei a făcut câteva precizări în legătură cu structura partidului: Fiind un partid nou înființat, avem deocamdată o formă de conducere interimară, însă, în urma sentinței definitive a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din București, ne aflăm, oficial, pe lista partidelor politice din România, cu identitate și statut propriu. Referitor la fuziunea cu PC, Andrei a declarat că aceasta se află în regim de urgență, iar în viitorul apropiat  vor avea loc alegeri la nivel județean și municipal, astfel încât, până la sfărșitul lunii iunie, alături de PC vom avea o organizație stabilă. Ne vom axa, a mai spus președinteleAndrei, pe forța organizațiilor, adică pe cei mai reprezentativi membri din teritoriu, fie că sunt de la PLR, fie că sunt de la PC. De asemenea, Ovidiu Andrei a făcut public și numele noului partid, creat în urma fuziunii PLR cu PC, și anume PLC.

La rândul său, lidera Organizației de Femei, Violeta Chiran, a afirmat că orgnizația pe care o reprezintă constituie una dintre structurile semnificative ale PLR, cu toate că femeile reformator-liberale nu sunt promovate suficient. Eu sunt adepta politicii prin fapte, a adăugat Chiran, nu prin vorbe și sperăm ca prin faptele noastre să demonstrăm că suntem o forță politică impotantă și puternică în acest oraș.

La finalul conferinței, președintele Organizaței de Tineret, Teodor Mușat, a adus în discuție acțiunile umanitare, cu caracter mai puțin politic întreprinse în această perioadă de membrii TNR, la casele de copii din municipiu. Totodată, Mușat a mai dorit să amintească faptul că ușile TNR, atât la nivel municipal, cât și județean, sunt deschise tuturor tinerilor care vor să facă politică.

Teodora NICOLAU