Lăcomie! Un tânăr din satul Izvoru a fost prins cu 200 kg de crap, pescuit ilegal din iazul unei societăți comerciale din comuna Gogoșari

0
214

plasa-1361527356În noaptea de  05/06 aprilie, polițiști din cadrul Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu, l-au prins  în flagrant pe S. M., un tânăr de 19 ani, din comuna Gogoșari, sat Izvoru,  ( județul Giurgiu), care folosindu-se de plase de pescuit comercial deținute neautorizat și o barcă pneumatică, scosese  cantitatea de circa 200 kg. de  crap din iazul piscicol aparținând unei societăți comerciale din comuna Gogoșari.

  Polițiștii au mai identificat și sculele acestuia, în iazul piscicol (9 setci de pescuit comercial și o barcă pneumatică cu  vâsle), bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

      Polițiștii i-au făcut tânărului nu o saramură ci in ditamai  dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și deținerea neautorizată a uneltelor de pescuit comercial.

(Jurnal)