La un pas de DEZASTRU! Marian Pavel împreună cu 36 de membri liberali și-au dat demisia din PNL Giurgiu

2
295

marian-pavel-300x225Lovitură cumplită dată Partidului Național Liberal Giurgiu. Marian Pavel, membru al Biroului Politic Municipal Giurgiu demisionează alături de alți 36 de membri din PNL Giurgiu, începând cu data de 1 aprilie. După cum ne declara proaspătul demisionar nu este o păcăleală așa cum unii ar putea crede asociind acest gest de data demisiei, care în tradiția poporului este asimilată ca o zi a păcălelilor.

Întrebat care a fost cauza pentru care au făcut acest gest, atât Pavel Marian cât și ceilalți demisionari au recunoscut că plecarea lor se datorează lui Dumitru Beianu, copreședintele PNL Giurgiu, care nu a dovedit că poate sau că știe să fie un adevărat lider. Pavel Marian ne spunea că în prezent PNL Giurgiu nu este altceva decât un amestec de foști membri PDL cu foști membri PSD!

Marian Pavel ne mai spunea că decizia celorlalți colegi le aparține personal și că el nu s-a constituit ca lider al acestora, faptul că este șef al Pieței Centrale neavând nici-o legătură cu acest gest. ”Toți ceilalți îmi sunt prieteni și colegi de partid, nu, cum s-ar crede, oameni de aici din Piață, ce s-ar fi lăsat influențați de mine. Nicidecum…Decizia am luat-o după mai multe consultări între noi și nu sub influența emoțiilor de moment…”

Atât Marian Pavel cât și ceilalți colegi ai săi, demisionari, au dorit să mai precizeze că deocamdată nu doresc să plece la un alt partid, subliniind că nu ăsta a fost motivul demisiei lor, așa cum ar unii ar fi tentați să creadă și că probabil fiecare dintre ei va decide singur încotro s-o apuce atunci când apele pe scena politică locală se vor mai limpezi.

Citiți un material complet pe această temă în ediția tipărită a publicației Jurnal giurgiuvean, de vineri 1 aprilie.

2 COMENTARII

  1. Bravooooo!!!! Asta nu este PNL este PDL-UL pur care si-a batut joc de noi acum citiva ani. Imi este scarba cind vad culoarea portocalie datorita acestori terminatori ai natiei roamne. Rusine sa le fie la PDL-isti! Dar la iei rusine nu exista, exista numai tupeu si hotie pe care Kovesi nu le vede. Dar o sa le vada cineva in citiva ani si atunci o sa vedem unde s-au dus sutele de miloane de euro.