La trei ani, un copil demonstrează că profesia de pompier este una din cele mai râvnite, astăzi…!

0
1041

Profesia de pompier este fascinantă, mai ales pentru cei mici. Gândul că te poți lupta cu focul pentru a salva vieți, că poți în acest fel să îți manifești dramul de eroism care zace în fiecare dintre noi, la vârsta copilăriei, le dă fiori  multora, fiind una din profesiile tot mai râvnite de tineri,  astăzi…

 Cadrele ISU Giurgiu au postat câteva imagini cu  Vladimir, un copil cu părul ca spicul copt la vremea secerișului,  care, așa cum ei notează pe facebook, și-ar petrece întreaga zi, alături de pompieri. Deși are doar trei ani, el știe încă de acum că vrea să ajute oamenii. Așa că, s-a îmbrăcat în costumul SMURD și a venit la sediul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. 

În mod firesc copilul a fost atras de mastodonții de metal ce scuipă apă la comandă attunci când incendiile mistuiesc totul în jur.

„Este cea mai frumoasă zi din viața mea” le-a mărturisit el  salvatorilor de vieți, când a urcat în  autospeciala  celor de la ISU.

Din aceeași postare aflăm că inspirat de pompierul Sam, Vladimir și-a dorit să cunoască salvatorii adevărați și i-a plăcut atât de mult să fie lângă ei, încât nu ar mai fi vrut să plece.

O promisiune încurajatoare pentru echipajele ISU din Giurgiu, care pot spera că, la vremea când vor fi nevoiți să se retragă din această profesie,  vor avea cu cine să fie înlocuiți.

La rândul nostru, îi dorim lui Vladimir să i se împlinească toate dorințele, mulțumindu-le totodată acestor oameni minunați, POMPIERII,  pentru efortul lor zilnic de a ne salva din orice situație ce ne-ar pune viața în pericol, devenind, așa cum am constatat din rândurile de mai sus, un exemplu pentru tinerii noii generații.

(Jurnal)