De Sfântul Valentine’s Day,  membrii Organizației de Tineret a PSD Giurgiu a dorit să facă o surpriză, invitându-i pe tinerii din Giurgiu la o mică petrecere ce s-a desfășurat vineri 13 februarie, la restaurantul Dana V de pe zona pietonală Strada Gării. Participanții au fost extrem de dezamăgiți însă de muzica de proastă calitate , asezonată cu multe manele și de vinul cam scumpuț pentru calitatea lui și posibilitățile tinerilor aflați în local, după cum ne declarau o parte dintre participanți.

Ce trebuie însă relevat este faptul că 90 % dintre consumatorii acestui gen de petreceri sunt  elevi de liceu care nu au împlinit încă 18 ani, cărora li s-au servit băuturi alcoolice și acum ca și altă dată, fără măcar să li se pună o întrebare în privința vârstei lor. O mențiune de care vor trebui să țină seama cei de la Protecția Consumatorului, dar și profesorii, părinții și nu în ultimul rând organele de Poliție locală.

Mai mult de atât , personalul restaurantului este obligat să îi legitimeze pe consumatorii tineri solicitându-le să dovedească faptul că au împlinit vârsta la care au libertatea de a consuma alcool! (Redacția)

6 COMENTARII

  1. Eu nu pot sa inteleg de ce Politia Locala nu controleaza barurile, restaurantele pentru a verifica aceste ilegakitati? Insa cum sa faca politia locala acest lucru cand sunt interese iar domnul Ciobanu are un magazin unde se incalca legea in fiecare clipa neeliberandu-se bon fiscal. Am cumparat de acolo de nenumarate ori si am vorbit si cu altii, niciodata nu se da bon fiscal.

  2. Sunt curios daca organele de ordine au controlat magazinul lui Ciobanu, va asigur ca nu. In Giurgiu ITM-UL cat si alte organe de control isi selecteaza atent magazinele pe care le verifica. Ciobanu face ce vrea el, cred ca este singurul comandant de Politie Locala care nu a avut inainte grade si nu a lucrat in politie sau armata. Stie carte si legi cat stie un elefant alpinism. Sa-i pupe picioarele lui Iliescu ca daca ar fi fost pe competenta acum vindea la el la magazin

  3. La Vochina stau lucrurile la fel minori beau cat doresc, bonuri fiscale nu se dau iar angajati desi sunt platiti cu salarii de mizerie, li se face inventarul in lipsa si sunt scosi datori.Asta vara la piscina lucra un arab Mohhamed cred ca facea pizza,, insa nu avea carte de munca si sunt convins ca nu a fost singurul