Jurnal Giurgiuvean

La o săptămână de când Uzina Termoelectrica Production Giurgiu furnizează agent termic, zeci de apartamente din municipiu beneficiază de căldură

Așa cum anunțam cu circa o săptămână în urmă, mai exact pe data de 15 octombrie, din pricina temperaturilor scăzute (mai ales pe timpul nopții), conducerea SC Uzina Termoelectrica Production Giurgiu a luat decizia demarării procedurilor de furnizare a agentului termic către populație. 

Cei care doresc furnizarea de agent termic trebuie să depună o cerere prin care să solicite acest lucru. Termenul de rezolvare al cererii este de maxim două zile”, spunea, la vremea respectivă, directorul SC UTP Giurgiu, ing. Sorin Cepraga. 

După o săptămână de la începerea furnizării agentului termic, directorul SC UTP Giurgiu ne spunea că beneficiază de căldură un număr de 16 școli, 4 instituții publice, un agent economic și 93 de scări de bloc, cifrele modificându-se de la o zi la alta, în condițiile în care tot mai mulți giurgiuveni își doresc să aibă, măcar pe timpul nopții, un confort în locuință. 

Mai mult, ne spunea directorul Sorin Cepraga, numărul giurgiuvenilor care solicită să le fie furnizată și apa caldă menajeră este în continuă creștere.

(Jurnal)

Exit mobile version