La nivel local,  protocolul PNL –PSRO , deocamdată, nu se concretizează… Deputatul Liliana Ciobanu ne spune când va fi activată  această alianță.

0
73

lilianaPartidul deputatei Liliana Ciobanu PSRO va face alianță cu Partidul Naţional Liberal.  Mircea Geoană, și respectiv PSRO, vor încheia un protocol pentru alegerile locale din iunie, care ar putea fi extins şi pentru alegerile parlamentare. Deși Mediafax anunță că acest protocol dintre PNL şi PSRO va fi înscris pe ordinea de zi a comisiei de unificare şi a Biroului Politic Naţional al PNL, care ar putea avea loc luni, 22 februarie, potrivit declarației deputatei Liliana Ciobanu la nivel local, nu se intenționează nimic în acest sens, precizând că nu știa nimic la ora redactării acestui material (joi 18 februarie) de întâlnirea  de duminică, 21 februarie, când este programată o întâlnire a Comitetului Liderilor PSRO – format din Biroul Naţional de Conducere şi liderii filialelor judeţene.

Deocamdată nu există decât acest protocol la nivel național, dar deocaamdată la nivel local nu s-a făcut acest demers și nici eu nu mă grăbesc să fac. Întrebată dacă după anunțarea acestei alianțe a luat legătura cu copreședinții PNL Giurgiu , Liliana Ciobanu ne-a spus: Am vorbit cu Dumitru Beianu, la telefon imediat după anunțarea intenției de protocol dar nu am inițiat deocamdată pentru Giurgiu nimic.

Deputatul de Giurgiu mai spunea că mai avantajos va fi ca în alegerile din iunie candidații PSRO să participe singuri. Nu depinde însă numai de mine,  dar cert este faptul că mergem singuri în alegeri , urmând ca după alegeri să fie activat acest protocol, Așa cum vă spuneam la nivel local deocamdată nu am stabilit vreun protocol sau altceva. După alegeri ne-am propus să colaborăm cu PNL-ul și nu cu PSD-ul. În privința listei ccu candidați la alegeri Liliana Ciobanu s-a ferit să dea nume precizând că ele vor fi date publicității probabil la sfârșitul lunii martie.

 Acest protocol dintre PNL şi PSRO vine la scurt timp după ce la rândul său Partidul Social Democrat  a încheiat înţelegeri cu UNPR şi cu ALDE.

(Redacția)