12039482_140722359615413_532260819974484638_n

 

Astăzi este ziua de naștere a profesorului dr. Dan Pană!. 

Profesor universitar  ce a condus ani buni, universitatea UNITEH, astăzi om de afaceri , pionier cu societatea NAUTICA în municipiu și județ  în ceea ce privește vânzările de piese și accesorii pentru ambarcațiuni, domnul profesor  împlinește în această ultimă zi a lunii ianuarie, 53 de ani!

Și ce-am putea dori  sărbătoritului într-o asemenea  zi, decât să se bucure de toate darurile pe care i le oferă Bunul Dumnezeu, oamenii dragi din jurul său,  darurile pe care le capătă de-a lungul celei mai frumoase călătorii: VIAȚA! O descoperire unică care depinde numai de noi sa întelegem din ea. Este o călătorie care ne va ajuta să ne cunoaştem, să ne descoperim și nu în ultimul rând,  să ne iubim!

 Drumul vieții poate fi greu, imposibil câteodată, dar el trebuie parcurs până la capăt, cu bucurie şi cu speranţă.  Scopul în această călătorie nu trebuie să fie o destinaţie anume, ci micile bucurii care ne sunt dăruite la tot pasul … Trebuie doar să avem răbdarea și curajul de a merge până la capătul acestei aventuri unice…!

Să ne trăiți , domnule profesor!