Cetățenii vorbesc și despre alte agresiuni de acest fel întâmplate, în ultimile două săptămâni,  în același loc din municipiu.

În urmă cu două săptămâni, o tânără de 27 de ani din Giurgiu a fost victima unei agresiuni pe care nu și-o poate deloc explica nici acum . Femeia povestește cum în data de 27 ianuarie, în jurul orei 22.15,  în timp ce se întorcea de la serviciu , în momentul în care a schimbat sensul de mers, pe șoseaua București,  îndreptându-se spre blocul în care locuieștea auzit pașii ai cuiva care fugeau în spatele său. Femeia a simțit cum cineva o apucă de braț și din acel moment a început coșmaru.

Întregul film al agresiunii îl puteți citi în ediția tipărită a publicației ”Jurnal giurgiuvean”. Soțul victimei ne-a spus că în data de 9 februarie, un cunoscut  l-a  sunat spunându-i că  doar cu o seară înainte o altă femeie ar fi fost bătută, în același loc în care fusese agresată soția sa. Vezi care sunt  semnalmentele ”bestiei” ce agresează femei pe străzile municipiului Giurgiu, descrise chiar de către victimă…

 

 (Marian TARU)

 

NOTĂ. Mulţumim pentru observaţia privind scrierea corectă a cuvântului serviciu în cadrul articolului referitor la o tânără bătută  cu bestialitate de un necunoscut,  cu menţiunea că cel ce s-a ocupat de corectura articolului  a încasat o penalizare cu 10% din salariu! Precizăm încă o dată faptul că aceste greşeli ( pe care le considerăm minore în economia procesului de redactare), sunt iminente, întâlnite în toată presa din lume, din cauza volumului mare de informaţii gestionate de un număr redus de salariaţi. În favoarea acestui argument menţionăm că, multe din marile agenţii de ştiri cât şi site-urile unor ziare de notorietate, au renunţat chiar şi la diacritice pentru a simplifica munca redactorilor. Suntem conştienţi însă de faptul că aceasta nu este o scuză… Oricum, prin intervenţia d-stră oportună am mai dovedit o dată că cititorii noştri sunt mai deştepţi decât ai lor! (Redacţia)

4 COMENTARII

  1. […] În urmă cu două săptămâni, o tânără de 27 de ani din Giurgiu a fost victima unei agresiuni pe care nu și-o poate deloc explica nici acum . Femeia povestește cum în data de 27 ianuarie, în jurul orei 22.15, în timp ce se întorcea de la servici , în momentul în care a schimbat …read more […]

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.