La Giurgiu, operatorul de transport local, LIBER TRANS , a început eliberarea cardurilor de călătorie!

0
272

ratb-a-ramas-fara-carduri-de-calatorie-reprezentantii-regiei-au-decis-ce-se-va-intampla-cu-cei-care-294639

Operatorul de transport local Liber TRANS se ține de cuvânt. Așa cum de curând promitea de curând, beneficiarii călătoriilor gratuite cu mijloacele de transport în comun au început zilele acestea să își primească cardurile care dovedesc că fac parte din categoriile pentru care municipalitatea a oferit această gratuitate.

        Potrivit unei recente declarații a primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, până acum, cardurile au fost distribuite pensionarilor constituiți în Asociații de Pensionari, urmând ca și însoțitorii persoanelor cu handicap să le primească odată cu ridicarea, luna aceasta, a salariului aferent lunii decembrie 2015. În ceea ce privește restul beneficiarilor, edilul a precizat că aceștia își vor primi cardurile pe măsură ce Asociațiile de Proprietari vor fi programate pentru distribuirea lor, în baza unei cereri în prealabil completată.

        Totodată, Barbu a mai specificat că deși nu au fost încă instalate cititoarele de carduri în mijloacele de transport în comun, cardurile vor putea fi utilizate prin simpla lor prezentare șoferului microbuzului, urmând ca foarte curând aceste cititoare să fie instalate pe mașini.

(T. Nicolau)