La concurență cu Valentine Day, Organizația de Tineret ALDE Giurgiu organizează Petrecere de Dragobete!  

1
438

Invitatii

În data de 25 februarie, cu prilejul celebrării Zilei de Dragobete, Organizația de Tineret a ALDE Giurgiu (TLDE) organizează, ca și anul trecut, o petrecere dedicată tinerilor și, în special, celor îndrăgostiți. Ea se va desfășura sub titlul ”Cu drag de Dragobete”. După cum ne declarau organizatorii, la acest ”party” de primăvară sunt așteptați toți tinerii din organizație, pentru a sărbători ziua iubirii în stil autentic românesc.

Evenimentul se va desfășura la Clubul ”Butterfly” din municipiu (începând cu ora 19.00) și va include concursuri de dans, de declarații de dragoste, karaoke și alte ”ingrediente”-surpriză, iar premiile vor constitui, de asemenea, o surpriză.

      TLDE    Ne dorim să marcăm această zi specială – Dragobetele, pe care o considerăm de altfel adevărata sărbătoare închinată iubirii la noi, la români, printr-o petrecere care să concentreze întreaga echipă de tineret, deoarece considerăm că avem o echipă foarte frumoasă, cu oameni minunați, și nu puteam permite ca un asemenea eveniment să treacă fară să îl celebrăm așa cum se cuvine, mai ales că sărbătoarea iubirii este o sărbătoare de care se bucură în special tinerii. Suntem o echipă nu numai politică, dar și umană, iar astfel de ocazii cu siguranță ne vor apropia și mai mult, în primul rând ca oameni, pentru că armonia profesională nu poate exista fără acestă apropiere interumană, ne-au declarat cei doi președinți ai TLDE Giurgiu, Theodor Mușat și Marius Gîrbăceanu.

Totodată, cei doi lideri au dorit să mulțumească conducerii partidului pentru sprijinul acordat și să îi asigure pe tinerii din ALDE că seara pregătită pentru ei cu atâta migală va fi una de neuitat, plină de iubire și de suprize care mai de care mai frumoase.

(Teodora NICOLAU)

 

 

1 COMENTARIU

 1. Și bineînțeles că va răsuna și melodia
  „Simțim la fel,gândim la fel,iubim la fel
  Și nimeni n-are cum să ne doboare
  Nici lumea nu mai pare mare!…”(Lidia Buble)
  Sau:
  „Pe trotuar alături saltă două fete vesele
  Zău că-mi vine să-mi las baltă toate interesele”. (Topârceanu & Mondial)