Judeţul Giurgiu se va confrunta în această săptămână cu judeţul Teleorman în cadrul competiţiei „Raport de ţară” lansată de Digi24. Acest demers jurnalistic îşi propune clasificarea judeţelor ţării, după criterii profesioniste, împreună cu reprezentanți ai autoritaților, specialiști și cu publicul larg, fiind pus la dispoziţie un sistem de vot on-line, prin care fiecare judeţ poate fi votat.

Persoanele care doresc să acorde votul lor judeţului Giurgiu o pot face accesând http://raportdetara.digi24.ro/, secţiunea “Votează pentru judeţul tău”, din dreapta paginii.

Conform site-ului oficial al acestei campanii, în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 09,00, 13,00, 19,00 și 20,00, în cadrul jurnalelor de știri, vor fi prezentate materiale filmate de reporteri în cele două județe aflate în competiţie, iar vineri, de la ora 19,30, Cosmin Prelipceanu și Sanda Nicola vor dezbate din reședințele celor două județe plusurile și minusurile fiecăruia și vor pleda pentru județul pe care îl reprezintă. De la ora 21,30 până la 22,00, Cosmin Prelipceanu se va afla într-un duplex cu studioul din București în care se va afla analistul politic Emil Hurezeanu.

Pentru această campanie, jurnaliştii Digi24 au fost prezenţi în municipiul şi judeţul Giurgiu, inclusiv la sediul Primăriei Giurgiu, pentru a realiza diverse materiale ce sunt prezentate pe parcursul acestei săptămâni, edilul şef Nicolae Barbu urmând a fi prezent în cadrul confruntării televizate de vineri, 14 iunie.

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.