gelu_diaconu_55888400FOTO: Strada a dat curaj salariaților din mai multe instituții , de a denunța abuzurile conducătorilor acestora. Iată-l pe președintele ANAF, Gelu Ștefan Diaconu , acuzat de finanțiștii din toată țara, căruia i se solicită astăzi să își facă bagajele și să plece! 

Alianța Națională a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX  organizează joi 12 noiembrie o acțiune de protest în fața MFP și ANAF. Ea se va consuma  între orele 11.00 – 14.00 și va fi susținută de finanțiștii din toată țara, interval orar în care se va  întrerupe lucrul cu publicul, salariații protestând în fața administrațiilor județene ale finanțelor publice. Evident că acest lucru se va întâmpla și la Giurgiu. 

Acțiunea poartă denumirea de MARȘUL DEMNITĂȚII și este menită să atragă atenția asupra consecințelor grave ale comportamentului abuziv al președintelui ANAF, având ca solicitare demiterea domnului Gelu Ștefan Diaconu.

Conform acelorași surse : Acest caz tipic de preluare a unei instituții prin teroare, intimidare și abuz, în interesul unui grup, a fost  adus la cunoștința Președintelui României, Serviciului Român de Informații, primului ministru interimar și primului ministru desemnat, urmând ca la finalizarea documentelor de către avocații organizației să înaintăm organelor de cercetare penală plângerea penală pentru abuz în serviciu.

În ediția tipărită a publicației Jurnal giurgiuvean de vineri 13 noiembrie vă vom oferi mai multe amănunte despre acest protest și declarația liderului de sindicat a filialei Giurgiu.  

(Jurnal)