John ENE, fost portar al Dunării Giurgiu, a murit la numai 52 de ani! Fotbalistul a suferit un infarct , în somn…!

0
620

SCM Dunărea 2020 Giurgiu anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a fost John Ene.

John Ene, fostul antrenor al echipei din  Clinceni, a decedat la vârsta de doar 52 de ani. Vestea şoc a fost confirmată de primarul din Clinceni, care susţine că tehnicianul ar fi suferit un infarct miocardic în somn, fiind găsit mort de dimineaţă de către fiul său.

John Ene a fost o figură emblematică și  pentru fotbalul giurgiuvean. Cel ce a purtat tricoul cu numărul unu la Duărea Giurgiu, până la sfârșitul carierei sale,  a contribuit decisiv la promovarea echipei giurgiuvene ( apărând poarta echipei din Port),  în Divizia B, ediția 2004-2005.

John Ene a evoluat ca portar pentru Steaua, Ceahlăul, FC Braşov şi a-a cum precizam, la Dunărea Giurgiu, având şi o scurtă aventură în Albania.

Regretatul fotbalist  a activat  o perioadă ca antrenor de portari. Jucător exemplar, John a rămas pe baricadele echipei  giurgiuvene pînă la desființare.

Primarul din Clinceni. Adrian Budeanu susţine că tehnicianul avea un caracter deosebit, lucrând la clubul din localitate, de mai mulţi ani.

Apropiaţii lui John Ene au mărturisit faptul că acesta a fost la stadion cu o seară înainte să moară. ”A venit la stadion seara, în jurul orei 20:30. Ne-a salutat, dar a zis că nu coboară, că nu se simte bine…”

Ene a fost antrenor de portari şi interimar pentru scurte perioade, în sezonul trecut, la Academica Clinceni, în prima ligă de fotbal.

Cei ce l-au cunoscut ne-au declarat că fotbalistul a  avut o moarte fulgerătoare. S-a culcat seara, fiind găsit mort a doua zi.

SCM Dunărea 2020 Giurgiu, transmite sincere condoleanțe  familiei îndurerate.

                              Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Foto Sport.RO