Ionel MUSCALU: ”ALDE Giurgiu se află pe un trend ascendent din punct de vedere organizatoric”. Câți membrii are în prezent Organizația…

0
128

Muscalu

       În debutul conferinței săptămânale de presă organizată vineri , 19 februarie,  de către ALDE Giurgiu, purtătorul de cuvânt al Organizației , Ionel Muscalu, a subliniat faptul că partidul se află pe un trend ascendent din punct de vedere organizatoric, tot mai multe persoane alegând în ultima vreme să devină membri ai acestei formațiuni: Zilele trecute am mai primit încă 31 de noi membri, atât tineri, cât și persoane mature, lucru care se întâmplă, de altfel, săptămânal. Unii dintre aceștia provin din PNL, dar avem și membri care până acum nu au mai făcut politică. De curând, am constituiut o nouă organizație locală la Oinacu, iar weekendul acesta urmează să mai înființăm una la Izvoarele și una în Valea Dragului. Organizăm, totodată, întâlniri periodice cu reprezentanții din teritoriu, cărora le spunem că țelul nostru este să devenim al doilea partid politic ca număr de voturi în județ.

În concluzie, faptul că în fiecare săptămână, tot mai multe persoane aleg să fie alături de ALDE și că deja am reușit, per total, să ajungem la un număr semnificativ în acest sens – peste 3500 – ne bucură foarte mult și avem încredere că prin experiența politică și valoarea umană a fiecăruia dintre noi, vom reuși să ne atingem toate obiectivele, a mai spus Ionel Muscalu.

(Teodora NICOLAU)