diploma chiripuci 2013În perioada 1-3 Noiembrie 2013 a avut loc la Zlatna Judeţul Alba, ediţia a X-a a Festivalului  Naţional  de  interpretare a  Romanţei „Te-aştept pe acelaşi drum – In Memoriam Valer Ponoran”.

Ca urmare a invitaţiei primite din partea organizatorilor – Casa de Cultură „Horea Popescu”- Zlatna, la acest eveniment Centrul Cultural Local „Ion Vinea” Giurgiu a fost reprezentat de solistul vocal Ion Chiripuci. Această ediţie a festivalului de romanţe s-a desfăşurat în două etape: etapa I – preselecţie; etapa finala, care a cuprins doua faze – concursul propriu – zis şi concertul de gală.

Reprezentantul nostru  a evoluat alături de concurenţi din Alba, Hunedoara, Cluj, Mureş, Iaşi, Dolj şi Chişinău (Republica Moldova).

Prezentarea festivalului a fost asigurată de Octavian Ursulescu (Radio Bucureşti) iar acompaniamentul a fost asigurat de formaţia cunoscutului dirijor Ovidiu Barteş din Cluj.

Ca urmare a evoluţiei deosebite avute în cadrul acestui festival de romanţe, concurentul giurgiuvean a obţinut premiul II, fiind felicitat la scenă deschisă de către juriu şi organizatori, cu rugămintea de a reveni şi la alte activităţi cultural – artistice ale oraşului Zlatna.

Jurnal Press

3 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.