florian-nicolae-435x395Aşa cum v-am precizat în mai multe rânduri, publicaţia noastră  foloseşte de multe ori ”materialul clientului” în redactarea unor materiale. Lucrând într-un astfel de context, iată ce a ieşit dintr-o recentă declaraţie a  d-lui deputat Nicolae Florian, la televiziunea locală pe care domnia sa o patronează, material pe care noi n-am făcut altceva decât să-l readaptăm, dându-i forma unui interviu,  întrebările fiind născocite în funcţie de context.

Reporter: Este adevărat, domnule deputat că după ce veţi ieşi primar vreţi să profitaţi, împreună cu apropiaţii d-stră, cât mai mult de funcţia pe care o deţineţi?

Nicolae Florian: Cei care mă cunosc ştiu că nu îmi stă în obicei să îmi schimb hotărârile de pe o zi pe alta şi că atunci când plec la un drum merg până la capăt.

Rep: Se spune că lumea nu prea vă iubeşte în PNL…

N.F: Regret că adversarii mei apelează la astfel de metode, dezonorante pentru ei.

Rep: Sunteţi decis să înlăturaţi, aşa cum se vorbeşte, pe orice coleg liberal ce-ar sta în calea d-stră ?

N.F: Decizia mea este fermă, aşa cum am anunţat, voi candida la funcţia de primar al municipiului Giurgiu.

Rep: Se mai spune că nu vă obosiţi în a răspunde acuzaţiilor, dar că  iubiţi mult banii şi de aceea îi lăsaţi pe salariaţi să aştepte şi câte 3-4 luni până îi încasează . E adevărat?

N.F: În ceea ce priveşte atacurile la adresa mea, prefer să mă ocup de lucrurile importante…

Rep: Care este minciuna electorală la care ţineţi cel mai mult şi  pe care aţi spus-o des în ultima vreme? 

N.F: …să încerc să fac tot ce pot pentru a ajuta Giurgiu şi giurgiuvenii şi nu să pierd timpul răspunzând unor calomnii sau unor diversiuni.

Rep: Mulţumim, d-le deputat, pentru sinceritatea pe care ne-am fi dorit-o manifestată  mai demult de la d-stră!

*** interviul este realizat pe baza declaraţiei făcute la TV Giurgiu în data de 15 septembrie 2015, şi trebuie luat sub formă de pamflet.

5 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.