646x404

Echipa  de pompieri încercând să salveze câinele …        

 Marți 7 aprilie , la ora 8.28  detaşamentul de pompieri Giurgiu a fost solicitat  în comuna Călugăreni unde cetățenii reclamau faptul că cineva s-ar fi înecat în râul din zonă.  La faţa locului s-au deplasat un ARO, o barcă şi o Dacie pentru a interveni în căutarea persoanei presupus a fi înecată în râul Neajlov.

La rândul lui detaşamentul de pompieri din Bolintin Deal a intervenit două ore mai târziu ( ora 10.04)  în comuna cu același nume. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De data aceasta , în mod ciudat pentru unii s-a intervenit pentru a salva un câine dintr-un sac legat la gură , ce fusese aruncat într-un tub de azbociment , autorul probabil având intenția ca astfel câinele să moară.

În aceeași zi, la ora 14.35 , detașamentul de pompieri Giurgiu a intervenit pe DN 5B pentru îndepărtarea scurgerilor de carburanţi şi a noroiului de pe partea carosabilă, în urma unui accident rutier.  La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă. (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.