Întâlnire între primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, și oamenii de afaceri giurgiuveni

0
399

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu a participat marți, 28 decembrie, alături de ceilalți reprezentanți ai Executivului, la o masă rotundă cu câțiva oameni de afaceri din Giurgiu, în vederea stabilirii unui mod direct de comunicare benefic ambelor părți și indirect comunității giurgiuvene.

Propunerea de dialog a fost acceptată cu interes de către edilul șef, cel care și-a arătat disponibilitatea în aflarea problemelor antreprenorilor locali, dar mai ales în rezolvarea acestora, acolo unde intră în competența autorității locale.

Și pentru că, în multe cazuri, o serie de situații mai puțin fericite depind de instituții naționale sau de implicarea parlamentarilor giurgiuveni, în prima lună a anului viitor, o întâlnire similară va fi găzduită de Primăria Giurgiu, dar cu participarea deputaților și senatorilor de Giurgiu care vor da curs invitației.

Punctual, deși a fost prima întâlnire din această serie a meselor rotunde, au fost dezbătute situații concrete legate de utilități, salubritate, locuri de parcare, investiții, emiterea unor documente, educație și stilul de viața sănătos.

Ambele părți implicate în dialog au convenit că este benefic acest stil de lucru și existența unei persoane de legătură pentru intermedierea și găsirea celor mai bune soluții, în cel mai scurt timp.

Primarul Adrian Anghelescu salută această inițiativă și apreciază modul de lucru aplicat pentru rezolvarea și urgentarea soluționării unor probleme, implicând resursele umane necesare și apelând la toate instituțiile statului pentru dialog și consens” – informează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)