Jurnal Giurgiuvean

Înșelătoria vaccinărilor anti-COVID, iese la iveală!

L

Conform proverbului românesc ”După război, mulți viteji se arată”, în ultimele săptămâni tot felul de persoane încearcă să ne demonstreze că toată Campania de vaccinare, în România și la nivel mondial  s-a bazat pe o înșelătorie.

 Înșelătorie, pentru că  oamenilor nu li s-a spus despre efectele adverse trecute pe site-urile producătorilor vaccinurilor anti-Covid și că efectele pe termen lung ale acestor produse, nu au fost studiate.

Prof. dr. Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România și fost rector al UMF Iași, unul dintre cei care a susținut, încă de la începutul Campaniei anticovid, teoriile sale legate de ineficiența acestor vaccinuri și efectele lor în timp…

Profesorul ne arată că mortalitatea excesivă  de la acest moment din România și din lume poate fi cauzată chiar de vaccinarea populației. El mai susține că cei care au promovat campaniile de vaccinare anti-Covid au ascuns cu bună știință adevărul populației.

Potrivit Eurostat, mortalitatea excesivă în Europa a crescut de la plus 7,3% în luna mai 2022, la plus 7,6 % în iunie 2022, pentru ca apoi, în plină vară să se dubleze, ajungând la 16% în iulie 2022. Fenomenul este unul îngrijorător, susține  medicul Astărăstoae, și poate fi cauzat de efectele târzii ale vaccinării anti-Covid.

”Unul dintre principiile bioetice este autonomia și demnitatea persoanei, în sensul că nimeni nu poate hotărî în afara persoanei, de aceea s-a introdus consimțământul informat, adică îi dai toate informațiile, îi explici, dar nu îi impui. Un alt principiu este să nu faci rău, de aceea la un produs vaccinal cum a fost acesta trebuia întâi să vadă care sunt riscurile. Vaccinul s-a făcut în grabă. Dar, dacă vă duceți pe site-urile producătorilor și știți să căutați, o să găsiți acolo înșirate absolut toate reacțiile adverse, inclusiv decesul. Dar campania care s-a făcut a fost o campanie înșelătoare, pentru că nimeni nu a discutat despre aceste lucruri”, a afirmat prof. dr. Vasile Astărăstoae.

Ce nu spune însă profesorul este faptul că nu puteai să faci un pas când ieșeai afară din casă, fără să faci vaccinul. Nu puteai să mergi la servici, să participi la o adunare, să intri într-un supermarket dacă nu aveai codul QR. Așa că am fost obligați în cele din urmă să ne vaccinăm în turmă, ca oile!

El mai spune că acestă rată mare de mortalitate de astăzi se datorează fie faptului că a apărut o altă cauză nedepistată încă, fie este o consecință a vaccinării, pentru că vaccinul nu a avut timp să fie verificat pentru efectele pe termen lung. vedem că a crescut mortalitatea la persoane tinere care nu au avut alte afecțiuni, așa-numitul sindrom al morții subite”.

La vaccinul anti-polio s-a lucrat 12 ani, iar pentru un medicament, ca să fie pus pe piață, este nevoie de 15-19 ani, mai spune medicul. ”Cei care au utilizat această tehnologie au zis că cercetările au apărut mai demult și că acum a fost finalul. Dați-mi voie să mă îndoiesc. Tehnologia ARN mesager este de 15 ani, dar să facă un vaccin atât de repede mi s-a părut foarte suspect. După opinia mea, toată lumea științifică s-a repezit pe crearea unui vaccin, dar nimeni nu s-a aplecat să vadă și de un tratament de susținere a organismului. S-a încercat să se acopere efectele adverse. Firmele de medicamente au încheiat un acord de imunitate cu guvernele, astfel că, atunci când apare un efect advers, nici guvernele nu au interes să contabilizeze, pentru că daunele s-ar plăti din bugetele țărilor respective”, a declarat prof. dr. Vasile Astărăstoae.

Acesta susține că ”A existat și există o cenzură în mediul academic, în revistele științifice, și atunci, indiferent de ce rezultate ai avea, autorii le prelucrează, pentru că altfel revistele nu publică acele articole. Până când nu se va reveni la libertatea cercetării, la libertatea academică, nu vom afla niște lucruri.

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România consideră că în gestionarea acestei pandemii s-a creat o alianță între experții limitați și orgolioși și clasa politică și s-a dat impresia unei dictaturi politico-medicale. ”De aici, efectul pervers, în sensul în care lumea începe să nu mai aibă încredere în cei care fac activitate științifică sau sunt experți. Un principiu de bază în etica vaccinării este colaborarea cu populația și dezbaterea publică, pentru că, singur, poți să greșești (…) În toate țările nu s-a făcut această informare, s-a încercat ca orice măsură în pandemie să se bazeze pe frică”, a mai afirmat prof. dr. Vasile Astărăstoae.

(Jurnal)

Exit mobile version