Codul-secret-al-spargatorilor-de-case

În ziua de 21 ianuarie , polițiștii din cadrul Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa au reținut un tânăr, cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

            Tânărul, în vârstă de 21 ani, din comuna Daia, județul Giurgiu, sperând să poată pune și el ceva sub bradul de Crăciun, s-a apucat de furat  în perioada sărbătorilor de iarnă , din curțile locuințelor a trei consăteni,   mai multe aparate  electrice, electronice, ba chiar și alimente ( că doar era sărbătoare și trebuia să pună și el ceva pe masă) și o bicicletă. Furturile se ridicau la  valoarea totală de aproximativ 3.000 lei! Ăsta da pom bogat, plin de daruri!   Bunurile furate  au fost recuperate de polițiști și predate persoanelor păgubite, deci băiatul a rămas cu pomul gol…

            La data de 22 ianuarie  tânărul, cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere de arestare preventivă. Crăciunul se paree că nu i-a fost de bun augur. Acum să vedem la anul, dacă îl prinde în libertate!

(Jurnal)