INEDIT! Un tânăr giurgiuvean a stat la o cafea cu Președintele României

0
2169

Giurgiuveanul Robert Andrei Costache este unul dintre finaliștii concursului Civic Avengers. Robert a parcurs toate misiunile și a strâns cele mai multe puncte din concurs: peste 2500 de puncte.

“Mi-a plăcut cel mai mult faptul că această inițiativă este o premieră în România (…). Am fost inspirat de modul în care putem să interacționăm cu autoritățile administrav-teritoriale și cum putem contribui la buna guvernare și la soluționarea problemelor societății. Am fost motivat din dorința de învățare, de felul în care ii pot încuraja pe alți tineri să fie viitorii lideri ai României și, nu în ultimul rând, de modul în care doar prin implicarea activă a fiecărui cetățean în parte putem aduce plus valoare societății în care trăim și pe care dorim să o dezvoltăm”, spunea Robert, la scurt timp de la afișarea numelor finaliștilor.

În urma participării în cadrul concursului Civic Avengers, giurgiuveanul este unul dintre finaliștii care s-a întâlnit pe 18 decembrie, în scopuri civice, cu Președintele României, Klaus Iohannis, într-o cafenea din București.
Acesta a luat primul inițtiativa și a vorbit despre EDUCAȚIA Romaniei.

Absolvent al Colegiului Național „Ion Maiorescu”, Robert Costache  este masterand în cadrul Academiei de Studii Economice din București, a efectuat voluntariatul în cadrul celei mai mari ONG din lume, AIESEC București, a fost implicat în diverse proiecte.

(Jurnal)