florian-nicolae-435x395Peste 40 de elevi de la Şcoala gimnazială nr. 5 „Emil Gulian” din Giurgiu au efectuat, joi, o vizită ”informativă” ( Măi să fie!),  la cabinetul deputatului Florian Nicolae. Înțelegeți de ce, căci zilele acestea se vor definitiva sondajele de opinie privind  popularitatea unuia dintre cei doi liberali, Noruț Stănișteanu sau Florian Nicolae în perspectiva candidaturii la funcția de primar al municipiului. Închipuiți-vă la ce s-au pretat politicienii, în cârdășie cu unii dintre profesori, pentru a mai câștiga câteva doze de simpatie publică! Copiii au fost găzduiţi chiar în sala de şedinţe , unde aceştia au manifestat interes faţă de activitatea parlamentară a acestuia ( suntem siguri de asta!), dar şi faţă de viitoarele proiecte pe care le are în vedere în cazul în care va deveni primar, mai  precizau site-urile obediente deputatului. Vă dați seama ce interes major au elevii din ciclul I-VIII față de proiectele viitorului nostru primar!?

În alocuțiunea s-a distinsul nostru deputat  a rostit , cu nețărmurită emoție, mesajul său: „Când eram mic, mama m-a alintat Floricel, aşa că oamenii mă cunosc sub acest nume. Am fost ales deputat de părinţii voştri, sunt singurul deputat de oraş, singurul care reprezintă interesele oraşului în Parlament. În judeţ, sunt în total şapte parlamentari care reprezintă interesele judeţului Giurgiu în Parlamentul României, acolo unde se aprobă legi şi se depun iniţiative legislative. Până să ajung deputat, am lucrat atât la stat cât şi în mediul privat. Am fost inginer la Dunăreana, acolo unde acum este un parc industrial, apoi funcţionar la Consiliul Judeţean şi şef la Gardienii Publici. În urmă cu 10 ani, când s-a desfiinţat Corpul Gardienilor Publici, am înfiinţat grupul Nova Force, pe care l-am condus până în 2012, când am ajuns deputat”, a mai spus deputatul Florian Nicolae, micuților,  despre activitatea sa. 

Suntem convinși că cei mici, după o astfel de expunere,  vor avea de acum un model în viață, și, atunci când vor fi întrebați ce vor să devină când vor fi mari , cu siguranță vor răspunde la unison  : – Deputat,  ca Floricel Nicolae!  Următoarele vizite vor fi efectuate probabil de copiii din  grădinițe și (de ce Nu!) din creșe…Și uite așa,  Florian Nicolae se transformă, încet, încet într-un muzeu, într-o instituție la care vom intra într-o zi pe bază de bilet!  Orice comentariu în plus este inutil.

(Redacția)

6 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de ce mai organizam alegeri, FLORICEL este cel mai bun, cel mai corect, alesul, nepretuitul, incoructibilul, inviolabilul. Il alegem toata suflarea giurgiuveana, ca ca el nu mai gasim. Barbu, Petcu, Stanisteanu, Liliana Sima, Vladu niste necalificati, el este conducatorul iubit, alesul divinitati, binefacatorul giurgiuvenilor, Fatu-Frumos si cele 12 poduri peste Dunare, Prut, Nil. Sunteti prosti si nerecunoscatori toti cei care tineti cu dusmanul. Giurgiu va deveni o oaza de lumina, un colt de rai, investitorii chinezi, americani, belgieni chiar si extraterestri vor veni sa dea locuri de munca, se va construi un aeroport impreuna cu firma lui Beianu specialista in aeronove. Votati inteligenta, votati cultura, votati integritatea, votati……..

  2. Nu am nimic personal cu Floricel, insa omul nu are capacitatea intelectuala sa administreze un oras. Cu siguranta o sa fie voci care o sa afirme ca este capabil intrucat si-a construit in 10 ani un imperiu, da insa nu pe competenta si valoare umana si profesionala, el saracu abia leaga cinci fraze, cum ar putea sa negocieze sa faca planuri de afaceri? Afacerile lui ca si a multora sunt produsul licitatiiilor trucate cu statul, daca o sa verificati o sa constatati ca cel mai bun partener de afaceri din perioada infloritoare a fost statul. Nu ma intereseaza cine o sa iasa in mod deosebit,insa sa nu ne facem sperante ca omul nu are nici inteligenta si nici vointa de a schimba Giurgiu, poate doar de a-si rezolva problemele financiare personale.

  3. Domnule Alexandru, este dificil sa primesc lectii de gramatică de la o vietuitoare care nu are bunul simt. Discutiile in contradictoriu se fac cu argumente si nu cu injurii. Dar la asa candidat asa alegatori. Poate nu ati inteles ne-am saturat de prosti, de nesimtiti, de milionari de carton. Sa va fie de bine

  4. Dintre constipatii de la PSD a facut parte si acest consacrat, nu am inteles de cine si ce l-a consacrat, poate gloate de asistati sociali carora le mai arunca cate 100 de lei si alti cătiva al caror set de valori si repere consta in pomeni electorale si povesti de adormit prescolari.
    Sunt convinsa de avalansa de injuraturi pe care o sa o primesc, acestea fiind argumentele electoratului acestui surdo-mut, insa pe cine afecteaza elucubratiile unorminti limitate.

  5. Ziarul condus de acest surd–mut cum il numea un cititor tace ca cacatul in iarba, nerelatand nimic din ce se intampla. Cum ar putea face acest lucru cand mutul asta se teme pentru scaunul de parlamentar. Desi s-a vopsit in liberal tot un troglodit peseditst ramane. Iar la capitolul competente si inteligenta , sa fim seriosi asta nu isi gaseste cuvintele pentru ca nu are unde sa le gaseasca. O fi citit cinci carti la viata lui, ma indoiesc.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.