Prejudiciu de aproape 4 milioane de lei!

În ultima vreme poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu au documentat şi probat activitatea infracţională a tot mai mulți administratori de firme din județ. Este și cazul lui  C. G. C., un individ de 35 de ani, din comuna Mânăstirea, judeţul Călăraşi, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitatea Grădiştea ( judeţul Giurgiu), nu a înregistrat în totalitate operaţiunile comerciale desfăşurate cu mai multe entităţi economice, crezând că nu va fi prins.

De  fapt, s-a stabilit că în perioada octombrie 2012 – noiembrie 2013, individul  a omis să evidenţieze în actele contabile, ori în alte documente legale, operaţiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate în urma operaţiunilor comerciale efectuate, creând un prejudiciu bugetului de stat în sumă de 3.878.259  lei, reprezentând impozit pe profit.

Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de administratorul societăţii pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

1 COMENTARIU

  1. […] În ultima vreme poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu au documentat şi probat activitatea infracţională a tot mai mulți administratori de firme din județ. Este și cazul lui C. G. C., un individ de 35 de ani, din comuna Mânăstirea, judeţul Călăraşi, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitatea Grădiştea ( judeţul Giurgiu), nu a înregistrat în totalitate operaţiunile Vezi stirea […]

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.