În timp ce municipalitatea strânge gunoiul cu voluntari din Penitenciarul Giurgiu, nesimțiții îl aruncă în semn de batjocură, la adresa comunității! (Foto și VIDEO)

0
503

În timp ce noi facem curățenie în Municipiu cu deținuții Penitenciarului, așa cum vă informam într-un material anterior, în compensare nesimțiții orșului și-au aruncat gunoiul menajer, în bătaie de joc, lângă containerele cu gunoi.

https://youtu.be/tD5xUEFbpFI

 

Imaginile au fost surprinse de un colaborator al cotidianului nostru, sâmbătă, 18 martie,  în jurul orei 18:30, în una din zonele cele mai prost întreținute de către locatari, situată în spatele unității de poștă de pe Șoseaua București, despre care cotidianul nostru a mai scris în nenumărate rânduri.

După cum observați din ipostazele surprinse de concetățeanul nostru, se observă clar cum, în mod intenționat(!), cineva a aruncat gunoiul împrăștiindu-l pe platformă, cu multă ”responsabilitate”, de jur împrejurul containerelor, care, după cum se poate vedea în imaginile video și fotografii, sunt aproape goale!!

Revenim cu sugestia ca, măcar în zonele critice ale orașului, locațiile în care există platforme de gunoi să existe camere video monitorizate de către administrația locală!

(Jurnal)