În Săptămâna Floriilor, Asociația ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA a dăruit  pachete cu produse alimentare unor giurgiuveni nevoiași…

0
1404

În perioada 5-9 aprilie 2023, ASOCIAȚIA ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA a desfășurat activități caritabile,  donând  pungi cu produse alimentare, cu ocazia sărbătorilor pascale, dar și cu ocazia  Zilei Mondiale a Sănătății. 

În ziua de Florii președintele Asociației a dăruit pungi cu produse alimentare la mai mulți giurgiuveni din grupuri dezavantajate, cei mai mulți fiind pensionari, dar și familii cu mai mulți copii, femei văduve, tineri șomeri sau cu venituri mici din Giurgiu.

Cele douăzeci și opt de pachete cu produse alimentare pregătite și dăruite  pe platoul din fața sediului ASOCIAȚIEI ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA de pe bulevardul ˮBucureștiˮ ( Giurgiu ), au conținut cozonaci, ouă, ulei, zahăr, făină, vopsea de ouă.

Acțiunea. denumită ˮPAȘTE FERICIT!ˮ s-a derulat în cadrul proiectului ˮSĂ NE BUCURĂM ÎMPREUNĂ DE  SĂRBĂTORI!”.

Deoarece săptămâna sărbătorii de Florii a coincis cu săptămâna Zilei Mondiale a Sănătății, au mai fost derulate și activități de educație pentru sănătate în campania ˮSănătate pentru toțiˮ, în cadrul proiectului de educație pentru sănătate și de educație ecologică ˮSĂNĂTATEA OMULUI ȘI A MEDIULUI DE VIAȚĂˮ.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, ASOCIAȚIA ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA, prin președintele ei,  prof. univ. dr. Mariana Iancu, le urează tuturor românilor: ˮPAȘTE LUMINAT, FERICIT ȘI BINECUVÂNTAT, TRĂIT ÎN PACE ȘI BUNĂSTARE!

(jurnal)