DSC00698După cum vă anunțam într-un material anterior, joi, 10 martie, cei doi copreședinți ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, respectiv Daniel Constantin, au fost prezenți la Giurgiu pentru a anunța oficial înscrierea în partid a fostului viceprimar al municipiului, Alexandru Vladu. Surpriza a venit însă din partea președintelui Consiliului Județean, Vasile Mustățea, care, de asemenea, a anunțat că a devenit membru ALDE.
Suntem la un eveniment extrem de important pentru organizația noastră, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.  Venirea celor doi domni în rândul nostru consider că ne va întări semnificativ. Motivul venirii domnului Mustățea vreau să vă asigur că nu este acela de a-și asigura o viitoare candidatură la președinția Consiliului Județean. În ceea ce îl privește pe domnul Vladu, ca și domnul Mustățea, este un candidat valoros, care, fără îndoială, va ajuta organizația să crească. În altă ordine de idei, vreau să vă spun că ALDE este singurul partid autentic liberal din România, care luptă într-adevăr pentru drepturile și liberățile cetățenilor, pentru o economie prosperă, pentru ca țara noastră să-și fructifice potențialul natural. Nu suntem adepții unei politici populiste care caraterizează azi PNL. PNL-ul actual, din păcate, este un partid nedemocratic, reprezentând interesele unei sigure persoane, și anume ale președintelui. Nu se poate să ai pretenții că esti un partid de centru-dreapta și să promovezi astfel de politici populiste, a mai spus Tăriceanu.
La rândul său, Daniel Constantin a precizat: Sunt deosebit de încântat că cei doi  politicieni  au decis să ni se alăture și îi asigur pe ambii de tot suportul nostru. Vreau să vă spun că dacă la nivel național ne propunem să devenim a treia forță politică, la Giurgiu ne luptăm chiar pentru locul doi. De asemenea, vreau să îi asigur pe toți candidații pentru primăriile de comune din județul Giurgiu de toată susținerea noastră și sunt convins că numai împreună vom reuși să învingem și să contribuim semnificativ la dezvoltarea, din toate punctele de vedere, a României, a conchis copreședintele ALDE.
Vă invităm să citiți declarațiile proaspeților membri ALDE Giurgiu într-unul din  materialele noastre viitoare, pe site-ul oficial al publicației ”Jurnal giurgiuvean”.
(Teodora NICOLAU)

 

2 COMENTARII

  1. Alex ai dreptate ! Dar, trebuie sa recunoastem faptul ca o floare inconjurata predominant doar de gunoaie nu aduce primavara mult asteptata . Ba dupa ce vedem cine a tradat si a fugit la ALDE-GIURGIU inclinam sa credem ca va fi mult mai rau. Daca ne uitam la toti cei aterizati in acest partid si le studiem putin biografia ne vom trezi la realitate si poate vom vota in consecinta. Din pacate pt. noi Tariceanu este ca un antrenor bun, bun profesionist destul de corect si demn dar, aici are o echipa de blatisti si dupa cum stim, blatistii nu sunt interesati de performanta ci doar de buzunarul lor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.