Jurnal Giurgiuvean

În plină iarnă, două familii au rămas fără acoperiș deasupra capului

În urma cu puțin timp, pompierii giurgiuveni au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu izbucnit la două locuințe din localitatea Gostinari. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, o ambulanță SMURD, doua autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctelor de Lucru Greaca și Călugăreni, precum și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă la una dintre case, iar la cealaltă ardea mocnit dormitorul.
Incendiul a izbutit in urma producerii unei defecțiuni la rețeaua electrică. Prima locuință a ars în totalitate, iar la cea de a doua au ars un televizor și mobila din dormitor.
Cauza producerii incendiului, conform constatărilor celor de la ISU Giurgiu ar putea fi scurtcircuit electric.

De asemenea, in jurul orei 17:00, echipajele de pompieri au fost solicitate pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Giurgiu, zona Buligea.
Accidentul s-a produs între două autoturisme. S-a acționat pentru sablarea carosabilului în urma scurgerilor de lubrifiant și pentru deconectarea bornelor bateriilor.

Exit mobile version