bac-2010-laszlo-mihalyÎn data de luni 7 martie  a fost  programată proba scrisă la limba și literartura română, pe 8 martie cea la limba și literatura maternă, iar o zi mai târziu proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie). În data de 10 martie, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării, valabilă numai pentru elevii claselor a-XII-a.
Toate rezultatele urmează a fi afișate în data de 18 martie.
Potrivit declarației purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (I.Ș.J.) Giurgiu, prof. Georgeta Stănescu, pentru publicația noastră, rezultatele obținute nu vor fi trecute în catalog decât la cererea expresă a elevului, iar corectarea lucrărilor va fi făcută de doi profesori din cadrul unităților de învățământ liceal în care elevii susțin simularea, dintre care unul va fi cel care predă la clasă. În funcție de rezultatele obținute, ne-a mai precizat prof. Georgeta Stănescu, unitățile școlare, sub coordonarea I.Ș.J. va stabili un plan de măsuri pentru intensificarea pregătirii elevilor pentru examenul propriu-zis de Bacalaureat din vară.
Menționăm că peste 3000 de elevi giurgiuveni ai claselor a-XI-a și a a-XII-a susțin în aceste zile simularea Examenului Național de Bacalaureat.
(Teodora NICOLAU)