În numai câteva ore polițiștii giurgiuveni au reținut un individ ce tâlhărise și amenințase un grup de tineri din municipiu. Părinții mulțumesc organelor de ordine pentru eficiență și operativitate…

1
79

hoti-prinsi     Un tânăr de 33 ani, din municipiul Giurgiu, a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat de polițiști după ce și-a însușit pe nedrept telefonul mobil al uni tânăr de 19 ani, folosindu-se de  amenințări.                                                                                                                

În ziua de 16 martie, ora 21.50, polițiștii  Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o femeie din municipiul Giurgiu, că un individ i-a luat telefonul mobilul fiului său.

            În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști ai Municipiului Giurgiu care, au stabilit că  în jurul orei 19.00, C. A., de 19 ani, din municipiul Giurgiu, s-a întâlnit în zona unui restaurant din cartierul Tineretului, municipiul Giurgiu, cu D. P., de 33 ani, din Giurgiu și cu alți doi tineri, ambii de 19 ani, din municipiul Giurgiu și împreună au plecat să se plimbe cu autoturismul condus de unul dintre cei doi tineri de 19 ani.

            Ajunși în zona Istru, D. P., aflat sub influența băuturilor alcoolice, folosindu-se de amenințări l-a deposedat  pe  C. A. de telefonul mobil,  pe care l-a scurt timp l-a vândut unui paznic , pentru suma de 200 lei. În doar câteva ore  tâlharul a fost prins, iar telefonul a fost recuperat…

         Polițiștii i-au întocmit  individului  un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată față de D.P., care la data de 17 martie a fost reținut pe bază de „Ordonanță”, iar în ziua de 18 martie a.c. a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cu propunerea de arestare preventivă, Judecătoria Giurgiu dispunând față de acesta arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile.  Polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale a inculpatului D.P. Se pare că individul este un recidivist care a dat mult de furcă polițiștilor în ultimii ani . Familia tânărului tâlhărit mulțumește și felicită totodată, prin intermediul publicației noastre  echipa de polițiști ce s-a ocupat de acest caz, pentru eficiența și rapiditatea de care a dat dovadă în prinderea acestuia. 

(Jurnal)