În mod straniu, două autoturisme au luat foc, duminică, la interval de doar câteva ore și la distanță de câțiva kilometri unul de celălalt!

0
114

maxresdefault-1-620x300În mod cu totul straniu Duminică, 27  martie,  două autoturisme au ars pe aceeași autostradă la doar câțiva kilometri unul de celălalt….

Primul a solicitat sprijinul pompierilor de la  I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu,  prin intermediul numărului de urgenţă 112 ,  la km 34 pe Autostrada A1 (sensul de mers către București).

La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal. Aici s-a constatat că ardea generalizat un autoturism marca Citroen Xara Picasso. El a ars  în totalitate , aprinzând și aproximativ 500 mp de vegetație uscată…

În aceeași zi,  la o diferență de câteva ore, echipajele  de pompieri au fost solicitate din nou  să intervină tot pe  pe Autostrada A1 (sensul de mers către București), la km 23,  pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la un alt autoturism. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal. Ajunși la fața locului, pompierii au  constatat că ardeau materialele combustibile din partea din față a autoturismului cu pericol de propagare la întregul autoturism. S-a intervenit pentru stingerea incendiului. În cele din urmă au ars componentele combustibile din compartimentul motor al  autoturismului,  marca BMW 530.

(Jurnal)