În derby-ul etapei Ligii a 4-a, Dunărea Giurgiu este favorită în duelul cu Energia Remuș

0
440

SCM Dunărea 2020 Giurgiu (locul 2, 9 puncte şi golaveraj 14-1, un meci mai puțin disputat) va evolua în deplasare în etapa a cincea a Ligii 4, seria Sud la fotbal, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 16:00.

Formaţia giurgiuveană va întâlni în derby-ul etapei pe Energia Remuș (locul 6, 3 puncte şi golaveraj 8-7), iar în aceste condiţii partida programată pe stadionul „Sătesc” din Remuș, este una în care Dunărea porneşte cu prima şansă.

O victorie ar permite echipei de la malul Dunării să egaleze liderul (care în această etapă stă) la puncte şi să se menţină pe linia ascendentă de la începutul campionatului.

„După părerea mea, ne aşteaptă un meci important. Trebuie să fim mai buni decât ei şi să câştigăm, să obţinem cele trei puncte. Sâmbătă va fi o nouă provocare şi o nouă şansă de a lua trei puncte. Ne gândim la o nouă victorie. Nu contează locul în clasament, deoarece fiecare meci este diferit. Trebuie să practicăm jocul nostru, să fim în alertă şi să menţinem un nivel ridicat pe toată durata întâlnirii. Ne-am pregătit bine, trebuie să ne impunem. Îi respectăm, dar ne dorim cele trei puncte şi mergem la Remuș să câştigăm. Cu siguranţă, va fi un meci frumos pentru cei care vor veni la stadion”, a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al Dunării Giurgiu.

Meciul dintre Energia Remuș și SCM Dunărea 2020 Giurgiu se va disputa sâmbătă, 1 octombrie, pe Stadionul „Sătesc” din Remuș, de la ora 16:00.

(Costel Spînu)