geanina_terceanuGeanina Terceanu a admis în fața procurorilor că a primit 10.000 de euro mită de la fostul acţionar dinamovist.

 Geanina Terceanu este  judecătoarea arestată pentru că a primit mită 220.000 de euro de la fraţii Becali în Dosarul Transferurilor. Se pare că, judecătoarea era atrasă de  sportivii cu profil penal, potenți financiari și nu numai. În dosarul  judecătoarei  , a apărut şi numele lui Cristi Borcea, cel despre care s-a spus că i-a oferit şi el mită judecătoarei. După ce a fost reţinută de magistraţii Curţii de Apel pentru 30 de zile, Geanina Terceanu le-a spus acestora că şi Borcea i-ar fi oferit mită 10.000 de euro pentru a-l achita în Dosarul Transferurilor, scrie romaniatv.net.

 Mai mult, sursa citată susţine că judecătoarea a recunoscut în faţa instanţei că ar fi avut o „relaţia amoroasă şi pasageră” cu fostul acţionar de la Dinamo care i-ar fi înmânat personal cei 10.000 de euro. Se vorbește în același timp că judecătoarea ar fi avut relații intime chiar și cu interlocpii din Clanul sportivilor…

 Un lucru pe care nu l-a înțeles judecătoarea este că,  mai ales atunci când ajungi într-o funcție respectabilă ca cea de judecător,  trebuie să știi să te oprești…Din păcate lăcomia a dus-o până la stadiul de a se culca până și cu cei pe care urma să îi judece…În ce lume trăim?

 (Marian TARU)

3 COMENTARII

  1. Traim intr-o lume in care am trait dintotdeauna-a hotiei,minciunii,lasitatii,intrigii,promiscuitatii…!Cine a nimerit din intamplare aseara pe un canal unde se transmitea filmul romanesc „Iancu Jianu-haiducul”,a avut prilejul sa vada o scena antologica:un ospat boieresc in care protagonistii ,imbracati in haine fanariote ,sunt filmati cu incetinitorul,acordandu-se o mare atentie detaliilor-cum mananca,cum beau,cum se pupa,cum canta…,intreaga scena producandu-i un profund dezgust lui Iancu Jianu (Adrian Pintea)!Sentimentele care il incearca sunt redate cu o mare forta de expresie de chipul sau intr-o scena muta,in care ochii (obiectivul fotografic) se muta de la un mesean la altul.In final personajul evadeaza din acest decor ,cautand puritatea reprezentata de albul imaculat al zapezii si de calul alb,apoi cal si calaret -contopiti intr-o singura fiinta,parca zboara prin nameti.Oare cati dintre noi,romanii,am incercat o asemenea evadare si am reusit?Fiindca aceasta evadare trebuie sa inceapa cu noi insine,sa privim inlauntrul nostru si sa ne dezbaram de apucaturi si defecte ancestrale!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.