Jurnal Giurgiuvean

În atenţia giurgiuvenilor ale căror permise de conducere urmează să expire!

„Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu adresează un nou apel către cetăţenii ale căror permise de conducere urmează să expire în perioada decembrie 2022 – februarie 2023, să solicite preschimbarea acestora înainte de expirarea valabilității administrative.

Având în vedere că numărul foarte mare de documente care vor necesita preschimbarea depăşeşte capacitatea operativă a SPCRPCIV Giurgiu, considerăm că este foarte important ca cetăţenii în cauză să fie informaţi asupra posibilităţii de a se programa online în cursul lunii decembrie a.c., pentru a evita situaţia neplăcută a imposibilităţii preschimbării permiselor în timp util.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, la nivelul SPCRPCIV Giurgiu au fost suplimentate 1.300 de locuri pentru preschimbarea permisului de conducere în luna decembrie a.c.

Reamintim paşii necesari în vederea preschimbării permiselor de conducere:

Conducerea SPCRPCIV Giurgiu le mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegere şi îi asigură de întreaga disponibilitate şi operativitate în ceea ce priveşte soluţionarea solicitărilor acestora” informează Prefectura județului Giurgiu.

(Jurnal)

Exit mobile version