La data de 2 decembrie, ora 15.07, poliţiştii Municipiului Giurgiu, au fost sesizaţi , de o persoană din comuna Toporu, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că un autoturism zace avariat pe partea dreaptă a drumului, pe sensul de mers, către satul Tomuleşti, și că  în acesta se află două persoane. Poliţiştii s-au deplasat rapid  la faţa locului și au stabilit că autoturismul fusese  avariat ca urmare a ieşirii în afara părţii carosabile. Din fericire  în urma evenimentului rutier nu fuseseră  înregistrate decât pagube materiale.

Cu ocazia testării cu aparatul etilo-test a conducătorului auto, S. I., de 53 ani, din municipiul Bucureşti, poliţiştii au constatat că acesta avea o alcolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lesne de înțeles ce îl făcuse pe șofer să iasă de pe șosea.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (Jurnal)