În acest week-end, sunteți invitați pe circuitul de motocros de la Prundu!

0
244

În cursul acestui week-end, mai exact în zilele de 9 și 10 aprilie, iubitorii de motocros, dar nu doar aceștia, sunt invitați la un eveniment ce se anunță înainte de start a fi unul de excepție.

Evenimentul organizat de către Top Cross TCS şi Dual Tours, în parteneriat cu Primăria Comunei Prundu readuce adrenalina pe unul dintre cele mai moderne circuite de motocros din ţară, circuitul de la Prundu, unde se vor desfăşura întrecerile de etapă ale Campionatul Naţional de Motocros.

La acestă întrecere sunt așteptați peste 100 de sportivi amatori și profesioniști din întreaga țară.

Chiar dacă vremea nu se anunță a fi una tocmai prietenoasă la acest sfârșit de săptămână, cu siguranță, competiția va fi una atractivă atât pentru sportivii participanți, dar și pentru spectatorii care sunt invitați să participe într-un număr cât mai mare.

Trebuie precizat că intrarea este GRATUITĂ, organizatorii garantând o competiție pe cinste.

Întrecerea se va desfăşura pe parcursul a două zile: sâmbătă, este ziua de antrenamente, iar duminică este ziua când încep cursele, pentru toate clasele de competiţie. Este un eveniment unde poate veni oricine, nu se plăteşte bilet de intrare. La fiecare organizare avem muzică, mici, bere, sucuri. Invităm pe toţi giurgiuvenii să petreacă acest sfârşit de săptămână la Prundu, la o competiţie care garantează adrenalina, declara Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.

(Jurnal)